Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θράκη ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο Μαρωνείας–Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και εκτίμησης, και ο κ. Κουτσούμπας έγινε “φίλος της περιοχής” όπως επεσήμανε ο κ. Χαριτόπουλος, υπογράφοντας τη διακήρυξη του Κύκλου Προσωπικοτήτων για την προστασία και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου της Μαρώνειας και την ένταξή του στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

d0fc15f7 eikona viber 2020 06 19 09 47 56Ο κ. Κουτσούμπας κατέγραψε τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του Δήμου Μαρωνείας– Σαπών, όπως το κλείσιμο του προσωρινού οικισμού των Ποντίων, η ένταξη των σχολικών μονάδων στο πρόγραμμα των “σχολικών γευμάτων”, η ενίσχυση των αγροτών και κτηνοτρόφων, η επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, η δημιουργία δικτύων άρδευσης και ύδρευσης στο φράγμα Ιασίου, η δρομολόγηση ακτοπλοϊκής γραμμής Μαρώνειας–Σαμοθράκης, και η απρόσκοπτη λειτουργία του δημοτικού σφαγείου, και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση τους.

87a24e66 ok teliki