Το κοινωνικό της πρόσωπο αποδεικνύει μια ακόμη φορά η Ακαδημία ποδοσφαίρου Κομοτηνής του ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας και φέτος στο φιλανθρωπικό τουρνουά του δικέφαλου του βορρά “Παντελής Κυριακίδης” που πραγματοποιείται για τον μικρό Παντελή ο οποίος στις 24 Μαΐου 2009 επέστρεφε με τον πατέρα του από ποδοσφαιρικό τουρνουά όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο… Ο πατέρας χάθηκε και ο γιος παραμένει καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα να μάχεται για τη ζωή…

“Με τη σκέψη μας στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του μικρού Παντελή, και ευχόμενοι ο Θεός να τον βοηθήσει, δηλώνουμε το “παρών” μας και τη φετινή χρονιά στηρίζοντας το τουρνουά, ως μια ελάχιστη συμβολή στη διοργάνωση και στην υποστήριξη της οικογένειάς του. Ευχαριστώ από καρδιάς τα παιδιά μας και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και τη συμμετοχή”, αναφέρει ο Διευθυντής της Ακαδημίας Δημήτρης Παγωνίδης.

Η αποστολή της Ακαδημίας της Κομοτηνής είναι πολυπληθής καθώς αποτελείται από επτά τμήματα με ογδόντα παιδιά, πενήντα γονείς, προπονητές και παράγοντες.

Συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος:

  • Μία ομάδα παιδιών γεννηθέντα τα έτη 2005-2006.
  • Δύο ομάδες παιδιών γεννηθέντα τα έτη 2007-2008.
  • Τρεις ομάδες παιδιών γεννηθέντα τα έτη 2009-2010.
  • Μία ομάδα παιδιών γεννηθέντα το έτος 2011.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα “Champions” και “Λέοντες” το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά:

Την Κυριακή 23/12 η αποστολή είχε προγραμματιστεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών. Ωστόσο η ασπρόμαυρη Ακαδημία από την Κομοτηνή θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στις 26 ή 27 Ιανουαρίου όπως έχει προγραμματιστεί από τον Οκτώβριο.