“Ετοιμοπόλεμη” για μια ακόμη χρονιά να συμμετάσχει σε ένα ακόμη απαιτητικό από κάθε άποψη πρωτάθλημα, αυτό του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου, είναι η Ροδόπη ΄87.

Φέτος η μοναδική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ροδόπης θα αγωνίζεται στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, και στοχεύει τουλάχιστον την πρώτη τριάδα, αλλά γιατί όχι και στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και το κλίμα στις τάξεις της είναι άριστο.

Τούτων δοθέντων, οι άνθρωποι του συλλόγου καλούν το ποδοσφαιρόφιλο κοινό να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου, με πολύ χαμηλής τιμής εισιτήρια αλλά και κάρτες διαρκείας για τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν μέσω των λογαριασμών του σωματείου στο facebook και στο instagram.

6cc0609f screenshot 73Στον σύλλογο λειτουργεί και ακαδημία, τα τμήματα υποδομής της οποίας αριθμούν τουλάχιστον από δέκα κορίτσια, για τα οποία υπάρχει η φιλοδοξία τα επόμενα χρόνια να στελεχώνουν τη μεγάλη ομάδα.

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος (10/10, 16:00) η Ροδόπη ΄87 φιλοξενεί τον Κιλκισιακό.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, η προπονήτρια Βίκυ Περιβολοπούλου, η παίκτρια και εκ των αρχηγών Μάγδα Καλαμπούκα, ο γενικός γραμματέας της διοίκησης Κωνσταντίνος Μαυρομάτης, και ο υπεύθυνος των social media και μάρκετινγκ του συλλόγου Βασίλης Κωστάκης: