Φεστιβάλ ευρωπαϊκών συνταγών στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Ευρωπαϊκές γεύσεις με τοπικά προϊόντα - Μια γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού!
poster_eu_cooking-01
  • Μια γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού!

Φεστιβάλ ευρωπαϊκών γεύσεων με τίτλο «Ευρωμαγειρεύοντας – Γνωρίζοντας την ευρωπαϊκή κουζίνα με προϊόντα του τόπου μας», διοργανώνεται στην Κομοτηνή για τρίτη σευνεχόμενη χρονιά από τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, το Europe Direct Κομοτηνής, το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής / Ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», τους Νέους Ευρωπαίους Φεντεραλιστές (JEF) Κομοτηνής και τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (αντιπροσωπεία νέων Κομοτηνής).

Η δράση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης, διοργανώνεται στο πλαίσιο των “Ελευθερίων Κομοτηνής 2019” και ενόψει της Ημέρας της Ευρώπης (9/5) και τις Ευρωεκλογές.

Φεστιβάλ ευρωπαϊκών συνταγών στην κεντρική πλατεία ΚομοτηνήςΚατά την εκδήλωση θα παρασκευαστούν συνταγές της ευρωπαϊκής κουζίνας με τοπικά προϊόντα, με σκοπό αφενός τη γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με τον πολιτισμό και την κουλτούρα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών σε γαστρονομικό επίπεδο, αφετέρου την προβολή των ντόπιων προϊόντων.

Παράλληλα θα λάβουν χώρα δραστηριότητες, παιχνίδια, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με τις ευκαιρίες στην Ε.Ε. και τα δικαιώματα του Ευρωπαίου πολίτη με διανομή έντυπου υλικού που θα απευθύνεται σε ηλικιακές ομάδες παιδιών, νέων, 16-30, 30+, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίσει την Ευρώπη μέσα από τη δική του σκοπιά.

Επιπλέον, ο Young Multiplier Θεράπων Φάκας, στο πλαίσιο της καμπάνιας των ευρωεκλογών #Αυτή_τη_φορά_ψηφίζω, θα υλοποιήσει διάφορες δραστηριότητες με τίτλο «Διαμορφώνουμε το Μέλλον μας μέσα από τη συμμετοχή και τη συνεργασία», με τη συμμετοχή μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Ροδόπη και τον Έβρο.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood