• Φιλοξενία Ιστοσελίδων Υψηλών Επιδόσεων στην Ελλάδα.

Έχετε προσέξει πόσο γρήγορα φορτώνει το inkomotini.news;

Αυτό συμβαίνει γιατί φιλοξενείται στις ιδιόκτητες υποδομές της FASTPATH – την πρώτη Ελληνική εταιρία hosting με δικές της πραγματικά Cloud υποδομές στην Ελλάδα!

Η FASTPATH ξεκίνησε το 2014 από την Κομοτηνή με στόχο την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλών επιδόσεων σε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Έκτοτε επέκτεινε τις δραστηριότητες της σε όλη την Ελληνική επικράτεια προσφέροντας λύσεις εκεί που άλλοι πάροχοι αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν.

Γιατί χρειάζεστε φιλοξενία Υψηλών Επιδόσεων στην Ελλάδα

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο Διαδίκτυο, είναι η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας της.

Σε πρόσφατη μελέτη έχει αποδειχθεί πως κάθε δέκατο του δευτερολέπτου επιπρόσθετης καθυστέρησης, οδηγεί σε απώλεια τζίρου της τάξης του 7%.

Σε συνεργασία με την FASTPATH, το inkomotini.news κατάφερε να μειώσει τον χρόνο φόρτωσης του ειδησεογραφικού του portal κατά 70%, εξασφαλίζοντας έτσι για τους αναγνώστες του μια γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Το inkomotini.news συστήνει ανεπιφύλακτα τη FASTPATH σε οποιονδήποτε αναζητά μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση φιλοξενίας με άψογη υποστήριξη!

Στοιχεία Επικοινωνίας FASTPATH

Ιστοσελίδα: https://fastpath.gr
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 210 220 8929