Τέσσερα φαρμακεία πλήρως εφοδιασμένα με τα απαραίτητα υλικά και φάρμακα, για τους συναδέλφους τους της Διμοιρίας ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των στατικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, που φρουρούν τα Ευρωτουρκικά σύνορα στον Έβρο, αγόρασε και παρέδωσε αρμοδίως, η Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Η ενέργεια υλοποιήθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των γυναικών μελών της Ένωσης να ματαιώσουν την καθιερωμένη εκδήλωσή τους για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και με τα χρήματα αυτά να προμηθευτούν το φαρμακευτικό υλικό.

Το υλικό παρέδωσαν η Λαμπρινή Δομβρίδου εκ μέρους της Γραμματείας Γυναικών, και το μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΑΣΥ, Σταυρούλα Τζατζανά, τονίζοντας:

“Οι συνάδελφοί μας με γενναιότητα και αυταπάρνηση υπερασπίζονται την ασφάλεια των συνόρων μας. Πολεμούν για την πατρίδα μας ενάντια στην πρωτόγνωρη επίθεση της Τουρκίας μέσω της προώθησης χιλιάδων μεταναστών στα σύνορά μας. Είναι η ελάχιστη ένδειξη στήριξης και σεβασμού στον σκληρό αγώνα των συναδέλφων μας από όλες εμάς τις γυναίκες αστυνομικούς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και ο Θεός να προστατεύει όλους αυτούς που επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες αντιπαλεύουν επιτυχώς αυτή την ιδιότυπη προσπάθεια εχθρικής εισβολής που ξεκάθαρα σχεδιάστηκε και υποκινείται από την Τουρκία ενάντια στην Ελλάδα μας. Οι Έλληνες Αστυνομικοί όμως απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι απόλυτα πιστοί στο καθήκον τους και γνωρίζουν καλά να φυλάνε Θερμοπύλες!“.