Φανάρι Κομοτηνής | Έρχεται η πρώτη έκθεση σκαφών εν πλω στη βόρεια Ελλάδα

«North Aegean Boat Show 2024» | Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις του βορείου Αιγαίου, θα ανακαλύψουν κορυφαία σκάφη και θα ασχοληθούν με εργαστήρια και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία στο yachting.
FAnari-ekthesi-sakfvn-12-14-April-1200x600

Η πρώτη έκθεση σκαφών εν πλω, στη βόρεια Ελλάδα, όπου θάλασσα, τουρισμός και πολιτισμός συγκλίνουν για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο γραφικό χωριό Φανάρι της Κομοτηνής.

Η εκδήλωση υπόσχεται έναν εξαιρετικό συνδυασμό θαλάσσιου τουρισμού και πολιτιστικής εξερεύνησης, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία.

Ο Δήμος Κομοτηνής, η Athenian Yachts, η North Sailing, και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Αιγαίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το «North Aegean Boat Show 2024», μια εκδήλωση-ορόσημο, μια συλλογική προσπάθεια μεταξύ σημαντικών φορέων του τουρισμού και τοπικών αρχών, αφιερωμένη στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και της ξεχωριστής κληρονομιάς της βόρειας Ελλάδας.

 

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό του Φαναρίου, γνωστό ως το «μπαλκόνι προς το βόρειο Αιγαίο», η εκδήλωση υπόσχεται να αναδείξει την πλούσια ναυτική κληρονομιά της βόρειας Ελλάδας. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις του βορείου Αιγαίου, θα ανακαλύψουν κορυφαία σκάφη και θα ασχοληθούν με εργαστήρια και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία στο yachting.

Ειδικά σχεδιασμένες ανοιχτές εμπειρίες για ενήλικους και παιδιά θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την εκδήλωση, προωθώντας την ομορφιά της ιστιοπλοΐας για όλους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς χρέωση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν εύκολα ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ή επιτόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Athenian Yachts FB
Athenian Yachts IG

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood