Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα

Ως μέλος της Εθνικής Ομάδας.
Screenshot_1821
Στο 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Boulder Νέων, που διεξήχθη στο Curno της Ιταλίας, έλαβε μέρος, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης, ο – βραβευμένος ως εκ των καλύτερων αθλητών του 2023 –  Ανδρέας Στανίτσας, του Τμήματος Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής.
Ο αγώνας ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με τη συμμετοχή πλέον των τετρακοσίων αθλητών και αθλητριών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κομοτηναίο αθλητή για τη συμμετοχή του σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός καθώς και για την αγωνιστική του προσπάθεια.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής εκφράζει ευχαριστίες στην ομοσπονδιακή προπονήτρια Στέλλα Κερασίδου για την καθοδήγηση και εμψύχωση, καθώς και την προπονήτρια του συλλόγου Αθανασία Λιούνη που συνόδευσε και στάθηκε δίπλα στον αθλητή.
Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα για τον Κομοτηναίο αθλητή της αναρρίχησης Ανδρέα Στανίτσα
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood