• Υποδοχή γεμάτη προσδοκίες επιφύλαξαν οι Σαπαίοι.

Επίσκεψη στις Σάπες πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης περπάτησε στους δρόμους, επισκέφθηκε καφενεία, αλλά και το χώρο της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς και συνομίλησε με κατοίκους του οικισμού και των γύρω περιοχών, που βρέθηκαν εκεί.

Έσφιξε χέρια, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, αλλά και την προσδοκία τους για μια καινούρια αρχή, για τον τόπο τους και τις ζωές τους.

«Τα χρόνια που έλειπες από τη Βουλή, τα καταλάβαμε όλοι μας, δυστυχώς, πολύ καλά», του είπε, με νόημα, ένας συμπολίτης του και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία». Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απάντησε ότι είναι η ώρα να προτάξουμε τον τόπο και την πατρίδα μας, πάνω από κάθε συμφέρον, προσωπικό ή κομματικό.

Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους συμπατριώτες του στην Πολιτική Ομιλία που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών, όπου και θα παρουσιάσει ένα ξεκάθαρο Σχέδιο Δράσης για τις Σάπες.

«Είναι αναγκαίο να οριστούν εκ νέου με σαφήνεια, ρεαλιστικές προτεραιότητες για την περιοχή. Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάτασης των Σαπών», υπογράμμισε.