Ευοίωνο ποδαρικό στο 2020 για την ομάδα badminton του Α.Σ. Δημοκρίτειο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2020 για την ομάδα badminton του Α.Σ. Δημοκρίτειο.
badm 19

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2020 για την ομάδα badminton του Α.Σ. Δημοκρίτειο.

Ο σύλλογος έλαβε μέρος με δεκαπέντε αθλητές και αθλήτριες στο πρώτο για φέτος πανελλήνιο πρωτάθλημα, το πανελλήνιο OPEN Ανδρών–Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νέας Ιωνίας Βόλου το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιανουαρίου όπου συνολικά συμμετείχαν ενενήντα τέσσερις αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των καλύτερων του αθλήματος.

Η ομάδα της Κομοτηνής, πέρα από τις πολύ καλές εμφανίσεις, ειδικά από τους νεοεμφανιζόμενους αθλητές, έφτασε και πολύ κοντά στο βάθρο σε αρκετές περιπτώσεις.

  • Η Χριστίνα Μαυροματίδου τερμάτισε εντός οκτάδας και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχε – στο απλό, στο διπλό με την αθλήτρια του ΦΟΠ Πύργου Ιωάννα Καρέτσα, και στο διπλό μεικτό με συμπαίκτη τον αθλητή του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου και φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Αχιλλέα Τσαρτσίδη.
  • Κοντά σε μετάλλιο βρέθηκε και ο Σταύρος Κιλιγκαρίδης, ο οποίος στο διπλό αντρών με συμπαίκτη επίσης τον Αχιλλέα Τσαρτσίδη, μπήκαν στην οκτάδα, όπου αποκλείστηκαν δύσκολα από τη συνέχεια με σκορ 21- 16 και 21-19 από τους Σταμάτη Τσιγκιρδάκη και Πέτρο Τέντα από τον ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τελικά κατέκτησαν την πρώτη θέση.
  • Ο Αχιλλέας Τσαρτσίδης πλασαρίστηκε στην οκτάδα και στο απλό.
  • Ο Πασχάλης Μελικίδης, αθλητής του ΡΟΥΠΕΛ Σιδηροκάστρου, που είναι φοιτητής του ΔΠΘ στο τμήμα Οικονομικών, κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό ανδρών και πέτυχε την είσοδο του στην οκτάδα στο απλό ανδρών.

“Μας τιμά ιδιαίτερα ως ομάδα το γεγονός ότι και οι δύο αθλητές, μαζί και με άλλους φοιτητές – αθλητές από άλλες ομάδες και δικούς μας αθλητές, πραγματοποιούν μαζί μας μέρος της προετοιμασίας τους και καταφέρνουν σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο. Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε για την αθλήτριά μας Χριστίνα Μαυροματίδου, για την ψυχική της δύναμη και επιμονή που πέντε μήνες μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειάς της επανέρχεται σιγά-σιγά αποδεικνύοντας ότι παραμένει ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο και αποτελεί πρότυπο ανθρώπου για όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές της ομάδας μας και όχι μόνο”, σημείωσε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Χαράλαμπος Ιορδάνου.

Η αποστολή του Α.Σ. Δημοκρίτειο, αποτελείτο από τους/τις:

  • Χριστίνα Μαυροματίδου
  • Αλίκη Κασσάπη
  • Δήμητρα Αποστόλου
  • Ελένη Κοκοβίδου
  • Σταύρο Κιλιγκαρίδη
  • Νίκο Τζεβελεκίδη
  • Θανάση Κασάπη
  • Χρίστο Καλλιγά
  • Γιώργο Ιακωβάκη
  • Χρίστο Πολυτσάκη
  • Κυριάκο Πολυτσάκη
  • Αντώνη Πολυτσάκη
  • Δημήτρη Παπαδόπουλο
  • Δημήτρη Βασιλειάδη
  • Ζαχαρία Ναούμ

Οι επόμενες αποστολές θα είναι στο Πανελλήνιο OPEN Εφήβων–Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, πάλι στον Βόλο, ενώ ενδιάμεσα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, θα διοργανωθούν τα περιφερειακά πρωταθλήματα της Β’ Φάσης στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, για την περιφέρεια Θράκης. Ακόμη, στις 22 & 23 Φεβρουαρίου, και στις 24 & 25 Φεβρουαρίου, είναι προγραμματισμένη η διπλή διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ15 και Κ19 μαζί με το Πανελλήνιο ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα Λυκείων, αντιστοίχως, στο Λαύριο Αττικής.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood