Έτσι θα μπαίνουν τουρίστες από τη Νυμφαία Κομοτηνής από σήμερα στις 7 το πρωί

Πώς θα γίνεται και η διέλευση από Ελλάδα προς Βουλγαρία.
ΚΑΘΕΤΟΣ-ΝΥΜΦΑΙΑΣ

Σηκώνει μπάρες για τους τουρίστες από σήμερα στις 7 το πρωί ο Συνοριακός Σταθμός της Νυμφαίας Κομοτηνής.

Ο διαβατηριακός έλεγχός τους θα διενεργείται κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος από τους αστυνομικούς του Σταθμού.

Εν συνεχεία θα υποβάλλονται σε Covid Rapid Test από συνεργείο του ΕΟΔΥ στο σημείο που ελέγχου που διαμορφώθηκε σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων.

Οι εισερχόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους είτε βεβαίωση εμβολιασμού ο οποίος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον πριν 14 μέρες, είτε αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών, είτε βεβαίωση αντισωμάτων· ενώ υποχρεούνται να έχουν υποβάλλει και δήλωση PLF.

Αρχικά, και δεδομένου οτι οι ροές δεν είναι ακόμη αυξημένες, σε Rapid Test θα υποβάλλονται όλοι οι εισερχόμενοι. Ωστόσο, όταν οι ροές αυξηθούν, τα Rapid Test θα γίνονται δειγματοληπτικά, με έμφαση σε όσους με βάση τη δήλωση PLF θα προέρχονται από επιβαρυμένες επιδημιολογικά χώρες ή και περιοχές χωρών.

Η διέλευση των τουριστών θα διεξάγεται από τις 7 το πρωί ως τις 11 το βράδυ.

Από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Όσον αφορά τη διέλευση από Ελλάδα προς Βουλγαρία, οι μετακινούμενοι θα πρέπει να να φέρουν μαζί τους είτε βεβαίωση εμβολιασμού ο οποίος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον πριν 14 μέρες, είτε αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών, είτε βεβαίωση Rapid Test 24 ωρών, είτε βεβαίωση αντισωμάτων. Με τα ίδια μπορούν και να επιστρέψουν.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood