Ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών καθιερώνει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.
ΕΠΣ ΑΜΘ

Το πρώτο της Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών αποκτά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος με τις πέντε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της ΑΜ-Θ, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Το τουρνουά θα είναι ετήσιο, θα διοργανώνεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, και σε αυτό θα συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες των ηλικιακών κατηγοριών Κ12 και Κ14 που θα αναδεικνύονται κάθε χρόνο από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των ΕΠΣ κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Ήδη η Περιφέρεια δέσμευσε πόρους ύψους 70.000 € για τη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά.

Είκοσι συνολικά ομάδες, τετρακόσιοι νέοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα συναντώνται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Περιφέρειας και θα αναμετρώνται μεταξύ τους για τρεις ημέρες σε μια διοργάνωση–γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, συμμετείχαν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης Αχμέτ Ιμπράμ, η ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη για τις πολιτιστικές δράσεις της Περιφέρειας, Ζωή Κοσμίδου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης και ο Αντιπρόεδρος Β΄ Παναγιώτης Τσολάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Μέτιου, του κ. Ιμπράμ και της κ. Κοσμίδου, με τον υπεύθυνο Αθλητικού Τομέα της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Κώστα Νικολαΐδη, στον οποίο και ανήκει η αρχική ιδέα για την πραγματοποίηση του τουρνουά.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood