Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής

"Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και ευαισθησίας".
FB_IMG_1714062478004

Η έννοια της κοινωνικής προσφοράς και η σημασία του εθελοντισμού έχουν ιδιαίτερη αξία για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στην 12η κατά σειρά αιμοδοσία που διοργανώθηκε στον χώρο του σχολείου, εκφράζοντας την αφοσίωσή τους και την προσφορά προς την κοινότητα.

Η αιμοδοσία, που αποτελεί παράδοση για το σχολείο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό.

Αρχικά, από τον γιατρό-αναισθησιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης, Μπουλέντ Κιαμήλογλου, έγινε ενημέρωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα οφέλη και την αξία της αιμοδοσίας, και στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της αιμοδοσίας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν περισσότερες από εξήντα φιάλες αίμα δημιουργώντας χαρά και ικανοποίηση.

Ο Διευθυντής του σχολείου Μεμέτ Τουνάλπ, η Υποδιευθύντρια Ελένη Χατζή, και ο Σύλλογος διδασκόντων, συγχαίρουν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που αιμοδότησαν δίνοντας το σπουδαίο μάθημα “η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και ευαισθησίας”, και δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Ακόμη, ευχαριστούν τους Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη.

Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής Εθελοντική αιμοδοσία Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood