Έστησαν ΜΕΘ έξι κλινών μέσα σε ένα βράδυ στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Έτσι το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης πλέον διαθέτει συνολικά 28 κλίνες ΜΕΘ από 14 κλίνες που είχε πριν από έναν χρόνο.
123764807_2812727355716517_1465611476801192018_n

Μια ακόμη πτέρυγα ΜΕΘ, δυναμικότητας έξι κλινών, απέκτησε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (Αναφοράς Covid-19) Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα η Μονάδα πήρε σάρκα και οστά μέσα σε λίγες ώρες, με τον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής, Καθηγητή Θεοδόση Μπιρμπίλη να αποδίδει τα εύσημα στον Διοικητή του Νοσοκομείου αναρτώντας το εξής σημείωμα: “Αν θέλεις να δεις πως στήνεται μια ΜΕΘ 6 κλινών πλήρως εξοπλισμένη σε ένα βράδυ, δεν έχεις παρά να έρθεις στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Καλή δουλειά Βαγγέλη Ρούφο”.

Έτσι το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης πλέον διαθέτει συνολικά 28 κλίνες ΜΕΘ από 14 κλίνες που είχε πριν από έναν χρόνο.

“Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους τεχνικούς του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Ευχόμαστε όλοι μας να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν οι κλίνες, αλλά σε κάθε περίπτωση έξι κλίνες ΜΕΘ επιπλέον δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας”, ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Ρούφος, ευχόμενος σε όλους “καλή δύναμη και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”.

Έστησαν ΜΕΘ έξι κλινών μέσα σε ένα βράδυ στο ΠΓΝ ΑλεξανδρούποληςΗ ροή ασθενών με κορωνοϊό που φτάνουν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, είναι ανησυχητικά αυξανόμενη και η Διοίκησή του καθημερινά με ανασχεδιασμούς ανεβάζει το επίπεδο ετοιμότητάς του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, το προηγούμενο 24ωρο έγιναν έντεκα νέες εισαγωγές ανεβάζοντας τον αριθμό των νοσηλευομένων με covid-19 στους 66. Μάλιστα τρεις από αυτές ήταν περιστατικά διασωληνωμένων ασθενών που διακομίστηκαν από τα νοσοκομεία Δράμας, Σερρών και Κομοτηνής. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 74, 55 και 49 ετών αντιστοίχως. Οι υπόλοιπες αφορούσαν σε πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 24 έως 72 ετών, εκ των οποίων οι πέντε από Ξάνθη, ένας από Αλεξανδρούπολη, ένας με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και μία με καταγωγή από Έδεσσα. Στα θετικά, δόθηκαν δύο εξιτήρια, σε δύο νεαρούς άνδρες από τη Δράμα, ηλικίας 20 και 29 ετών, που είχαν μπει στο νοσοκομείο στις 25 και στις 30 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Από τους 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 52 νοσηλεύονται στις Μονάδες Covid-19, 6 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και 8 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood