Εσάτ Χουσεΐν: “Ευχαριστούμε Μητσοτάκη, Ιλχάν Αχμέτ, Στυλιανίδη, Βορίδη, Λιβανό, για την αποζημίωση των καπνοπαραγωγών”

Εσάτ Χουσεΐν: "Ευχαριστούμε Μητσοτάκη, Ιλχάν Αχμέτ, Στυλιανίδη, Βορίδη, Λιβανό, για την αποζημίωση των καπνοπαραγωγών".
Screenshot_276
Σε ευχαριστήρια δήλωσή του ο Πρόεδρος της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού (ΚΑΠΝΙΚΗ) και Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, Εσάτ Χουσεΐν, αναφέρει:
“Με αφορμή την εξαγγελία σχετικά με την αποζημίωση των καπνοπαραγωγών εξ αιτίας του Covid-19, συνολικού ύψους 11,3 εκ. ευρώ, όπου αντιστοιχεί σε 90 ευρώ ανά στρέμμα για τη Ροδόπη, ως Πρόεδρος της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού (ΚΑΠΝΙΚΗ) και Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη Κυριάκο για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που έδειξε για τους καπνοπαραγωγούς μας, επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανό Σπήλι που πάντα ήταν συνεργάσιμος μαζί μας, και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο βουλευτές της Ροδόπης Στυλιανίδη Ευριπίδη (ΝΔ) και Αμέτ Ιλχάν (ΚΙΝΑΛ) οι οποίοι θέτοντας στόχο το συμφέρον του τόπου συνεργάστηκαν άψογα έτσι ώστε να αποζημιωθούν οι καπνοπαραγωγοί μας λόγω της πανδημίας Covid19. Αυτή η συνεργασία για την όποια βοήθεια στους καπνοπαραγωγούς, όπως η συνδεδεμένη ενίσχυση στα καπνά, ξεκίνησε επί Υπουργίας του κ. Βορίδη και τελείωσε με τον Υπουργό κ. Λιβανό όπου αρχικά εμείς είχαμε ζητήσει αποζημίωση 120 ευρώ ανά στρέμμα και τελικά θα δοθούν 90 ευρώ”.
Εσάτ Χουσεΐν: "Ευχαριστούμε Μητσοτάκη, Ιλχάν Αχμέτ, Στυλιανίδη, Βορίδη, Λιβανό, για την αποζημίωση των καπνοπαραγωγών" Εσάτ Χουσεΐν: "Ευχαριστούμε Μητσοτάκη, Ιλχάν Αχμέτ, Στυλιανίδη, Βορίδη, Λιβανό, για την αποζημίωση των καπνοπαραγωγών" Εσάτ Χουσεΐν: "Ευχαριστούμε Μητσοτάκη, Ιλχάν Αχμέτ, Στυλιανίδη, Βορίδη, Λιβανό, για την αποζημίωση των καπνοπαραγωγών"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood