Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας “Rodopi Runners” προκηρύσσει τη διοργάνωση του 2ου ορεινού αγώνα “Το Κανόνι”, εντός του δάσους της Νυμφαίας Κομοτηνής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και το μήκος της διαδρομής του είναι 12 χιλιόμετρα με θετική υψομετρική διαφορά 540 μέτρων.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το Τουριστικό Περίπτερο στις 9:15 π.μ. ενώ και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο. Ο αγώνας ακολουθεί την κυκλική διαδρομή: Τουριστικό Περίπτερο – Παλιό Τελωνείο – Κανόνι – Τουριστικό Περίπτερο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει η ΓΓΑ. Η τροποποίηση αυτή θα είναι δυναμική και άμεσα ανακοινώσιμη.
Οι εγγραφές ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου www.rodopirunners.gr
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει: τροφοδοσία, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλιο, αριθμό συμμετοχής και τεχνική μπλούζας του αγώνα.
Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνο μετά το στάδιο της πληρωμής, ενώ οι αθλούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι 18 ετών και άνω. Δυνατότητα συμμετοχής ανηλίκων παρέχεται μόνο με έγκριση γονέα και υπεύθυνη δήλωση αυτού.
Κάθε συμμετέχων τρέχει με δική του ευθύνη. Συστήνεται η πρόσφατη ιατρική του εξέταση, να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.
Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας, καθώς και οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας 50+.
Ως χρονικό όριο αποκλεισμού του αγώνα ορίζονται οι 4 ώρες.
Έρχεται ο 2ος Ορεινός Αγώνας "Το Κανόνι", στο δάσος της Νυμφαίας Κομοτηνής