Έρχεται (και) στην Κομοτηνή το Roadshow για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Με κεντρικό μήνυμα «100 χρόνια ΤΕΕ | Εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε», το ΤΕΕ Roadshow ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα σε πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης για να φέρει τον εορτασμό των 100 χρόνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κοντά στην κοινωνία.
1493645-parousiash021123_930

Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφθεί περισσότερες από 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Ταξιδεύει επί τρίμηνο περίπου σε όλη τη χώρα, όπου μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς, και άλλες εκπλήξεις, το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο, φέρνοντας το ΤΕΕ, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές, πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα, με μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης.

Το «ταξίδι» του TEE Roadshow στη Μακεδονία και Θράκη ξεκίνησε χθες από τις Σέρρες, σήμερα βρίσκεται στη Δράμα, και συνεχίζει ως εξής: την Πέμπτη 21 Μαρτίου στην Καβάλα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην Ξάνθη, και το Σάββατο 23 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Έρχεται (και) στην Κομοτηνή το Roadshow για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η καμπάνια για τα 100 χρόνια ΤΕΕ «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα με δεκάδες τοπικές δράσεις και εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια, που θα εξελιχθούν μέχρι το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου. Στόχος είναι μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα για το ρόλο και το έργο των Ελλήνων Μηχανικών και του επαγγελματικού τους φορέα του ΤΕΕ στην ανόρθωση και ανάπτυξη της χώρας τον τελευταίο αιώνα, και για τη μετάβαση στον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό με έμφαση στην ανθεκτικότητα, σήμερα και στη νέα εποχή. Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών, υπό τον συντονισμό του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΤΕΕ και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας γενικότερα.

Όπως δήλωσε και αναφέρει συχνά ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, “το ΤΕΕ, ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της πατρίδας μας τόσο σε αριθμό μελών όσο και για λόγους ουσιαστικής προσφοράς και ιστορικά, έχει έναν στόχο, πάντα: την Ελλάδα του αύριο. Με δεκατρείς βασικές ειδικότητες μηχανικών, με δεκαεπτά περιφερειακά τμήματα, με περισσότερα από 130.000 μέλη διπλωματούχους μηχανικούς, με πράξεις, έργα και νέες υπηρεσίες, συνεχίζει σήμερα για τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ευημερία της κοινωνίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας”.

Έρχεται (και) στην Κομοτηνή το Roadshow για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood