Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα γίνει την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, σε γειτονιές της Κομοτηνής και σε διάφορους οικισμούς. Όπως γνωστοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή θα γίνει προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης και υπογείωσης εναερίων δικτύων.

Ποιες περιοχές αφορά:

  1. Από τις 07:30 έως 09:30 στην Κομοτηνή, από την οδό Κοσμίου (περιοχή Σ/Μ Σκλαβενίτη) , έως Γ.Ρίτσου, στην οδό Κουρτίδη από Κοσμίου έως Θάσου, στην οδό Χ.Τσούντα από Κουρτίδη έως Κουμπάρη, στην οδό Ιωακειμίδη, τμήμα της οδού Τριαρίδη και στην οδό Παιωνίου.
  2. Από τις 10.00 έως 11:00 στον περιφερειακό δρόμο βόρεια της Κομοτηνής από το τέρμα Μαραθώνος προς τα στρατόπεδα και το υδραγωγείο στον κόμβο της Καρυδιάς, στους οικισμούς Καρυδιά, Πάνδροσος, Νυμφαία, τελωνείο Νυμφαίας, στους οικισμούς Κάλχας, Τυχηρό, Στυλάριο, Σιδηράδες, Πάτερμα, Ιάμπολη, Τμήμα της Γρατινής.
  3. Από 11.00 έως 11.30 και από 13.00 έως 13.30 στην περιοχή από οδό Κοσμίου (ταβέρνα ο Γιάννης) έως περιοχή Φυλακών.
  4. Από 11.00 έως 14.30 στο LIDLτης οδού Σισμάνογλου

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να θεωρείται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν. Ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει ότι συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.