Έρχεται Αλεξανδρούπολη το SUPERFAST XI για τη φιλοξενία αστυνομικών και στρατιωτικών

Όσα γράφηκαν σε γνωστή αθηναϊκή ιστοσελίδα, ότι δηλαδή προορίζεται για φιλοξενία μεταναστών, δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας.
ΠΛΟΙΟ 2

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και να παραμείνει για αρκετές ημέρες, το επιβατηγό πλοίο SUPERFAST XI της Attica Group, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία των αστυνομικών που έφτασαν στον Έβρο από διάφορες περιοχές της χώρας και επιχειρούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα – όσα γράφηκαν σε γνωστή αθηναϊκή ιστοσελίδα, ότι δηλαδή προορίζεται για φιλοξενία μεταναστών, δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας.

Το πλοίο, που διαθέτει 198 καμπίνες, θα μείνει για όσο διάστημα βρίσκονται στην περιοχή οι αστυνομικοί αλλά και οι στρατιωτικοί που επίσης ήρθαν να ενισχύσουν τις δυνάμεις στον Έβρο για να αντιμετωπιστεί η ασύμμετρη απειλή από την Τουρκία με τις χιλιάδες των μεταναστών.

Η λύση αυτή επιλέχθηκε από την Κυβέρνηση γιατί υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα καταλυμάτων για τους αστυνομικούς που τις δυο τελευταίες ημέρες έφτασαν στην περιοχή μας. Γέμισαν όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων του Έβρου, οι ξενώνες που είχαν διαθέσιμα δωμάτια όπως αυτός του Δάσους της Δαδιάς ή το Ευρωθήραμα στον Πεντάλοφο και της λίμνης Τυχερού, και κάποιοι αστυνομικοί θα έπρεπε να διαμένουν σε ξενοδοχεία της Κομοτηνής, της Ξάνθης ακόμα και της Καβάλας και να έρχονται για υπηρεσία στον Έβρο.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να ναυλωθεί το SUPERFAST XI της Attica Group.

πηγή: evros-news.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood