Ερώτηση Βελόπουλου για την “επιθεώρηση” Πακιστανών διπλωματών σε Δομή Φιλοξενίας μεταναστών στον Έβρο

Ερώτηση Βελόπουλου για την "επιθεώρηση" Πακιστανών διπλωματών σε Δομή Φιλοξενίας μεταναστών στον Έβρο.
Κυριάκος-Βελόπουλος-1

Ερώτηση προς τους υπουργούς, Μετανάστευσης & Ασύλου, Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και Εξωτερικών, κατέθεσε ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου στον Έβρο, σύμφωνα με τα οποία αντιπροσωπεία της πακιστανικής πρεσβείας επιθεώρησε Δομή Φιλοξενίας μεταναστών στον Έβρο.

Στην ερώτησή του ο κ. Βελόπουλος αναφέρει:

“Κύριοι Υπουργοί.

Όπως πληροφορούμαστε από την ειδησεογραφία της επικαιρότητας, ο κ. Πρωθυπουργός ζητά χρήματα για να δεχθεί η χώρα μας και άλλους παράνομους μετανάστες, η πακιστανική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα επιθεωρεί τις Δομές Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μεγαλώνει τα «ΚΥΤ» που υποδέχονται τους νεοεισερχόμενους λαθρομετανάστες!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιοποίησε τοπική ιστοσελίδα, πολύ πρόσφατα, πακιστανική αντιπροσωπία από την πρεσβεία της ασιατικής χώρας στην Αθήνα, επισκέφτηκε το «ΚΥΤ» που επεκτείνεται στον Έβρο, συναντήθηκε με τον διοικητή του και ενημερώθηκε αναλυτικά για το τι παρέχεται στους χώρους του, αλλά και για τις εργασίες εντός του εν λόγω «ΠΡΟΚΕΚΑ».

Όλα αυτά συμβαίνουν στο διάστημα κατά το οποίο ο κ. υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου παραμένει ανένδοτος στην επέκταση των υποδομών της Δομής Φιλοξενίας Φυλακίου.

Όλα τα παραπάνω προκαλούν εύλογα ερωτήματα σχετικά με το μήνυμα που εκπέμπεται στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές αλλά και στις άλλες χώρες των οποίων οι πολίτες φτάνουν παράνομα στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Σίγουρα, δεν αποθαρρύνονται οι όποιοι εκ των τελευταίων χωρών εν δυνάμει λαθρομετανάστες, όταν ακούνε ότι στην Ελλάδα ακμάζουν και επεκτείνονται οι Δομές Φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, μόλις λίγα χιλιόμετρα αφού μπουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Είναι προφανές ότι με τέτοια λογική αντιμετώπισης του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος από την κυβέρνηση, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη σε έναν βέβαιο, αργό θάνατο, δια της ανοχής από την ελληνική κυβέρνηση της πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας…

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:

  1. Επαληθεύετε ότι στελέχη της πακιστανικής πρεσβείας στην Ελλάδα επισκέφτηκαν πρόσφατα το «ΚΥΤ» εντός του «ΠΡΟΚΕΚΑ» στον Έβρο επί του οποίου γίνονται εργασίες επέκτασης, συναντήθηκαν με τον διοικητή του και ενημερώθηκαν αναλυτικά για το τι παρέχεται στους χώρους, αλλά και για τις επικείμενες εργασίες διεύρυνσης των υποδομών του;
  2. Αν τα παραπάνω επαληθεύονται, με ποια ιδιότητα και με βάση ποιανού αρμόδιου στελέχους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας πρόσκληση επετράπη πρόσφατα στις ως άνω εγκαταστάσεις υψηλής σημασίας για την ασφάλεια των συνόρων της χώρας μας η είσοδος ξένων διπλωματών, φίλα προσκείμενων προς την Τουρκία;
  3. Αν τα παραπάνω επαληθεύονται, με ποιων πολιτικών στελεχών τις εντολές ενημερώθηκαν αναλυτικά οι άνω αντιπρόσωποι της πακιστανικής πρεσβείας από τον διοικητή του ως άνω «ΠΡΟΚΕΚΑ», όταν επισκέφθηκαν το εντός του τελευταίου ευρισκόμενο «ΚΥΤ» φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, περί του τι παρέχεται στους χώρους του τελευταίου, αλλά και για τις εργασίες επέκτασής του;”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood