Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής: “Η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση σκόπιμα παραπληροφορεί”

"Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ να σταματήσει να πανηγυρίζει περί οριστικής δικαίωσης και αποκατάστασης της πρώην εργαζόμενης του ΕΚΚ παραπλανώντας και εξαπατώντας το αναγνωστικό κοινό, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις".
d50c1abc-img-20211031-144643 (1)

Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, απαντώντας στην ανακοίνωση της “Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης” περί τελικής δικαίωσης της Ρυίας Πατσατζή, αναφέρει:

“Για άλλη μία φορά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με ανακοίνωσή της σκόπιμα παραπληροφορεί. Η χθεσινή της ανακοίνωση περί ομόφωνης αθώωσης της πρώην εργαζόμενης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής από το Τριμελές Εφετείο Θράκης στη διαμάχη της με την Διοίκηση του ΕΚΚ είναι καθ’ ολοκληρία ψευδής.

Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι άλλη. Δεν υπήρξε καμία ομόφωνη αθώωσή της, αφού η υπόθεση της δεν εκδικάστηκε ποτέ από το Τριμελές Εφετείο Θράκης. Το αδίκημα για το οποίο είχε καταδικαστεί με την με αριθμό 242/2021 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης ( φυλάκιση 8 μηνών ) στη συνέχεια  με νέο νόμο, καταργήθηκε. Έτσι το Εφετείο απλά έπαψε την ποινική της δίωξη και δεν εξέτασε την ουσία. Συνεπώς δεν υπήρξε καμία ομόφωνη αθώωσή της όπως ισχυρίζεται η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ γνωρίζει ότι δυστυχώς με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου (129/2022) η οποία επικύρωσε την με αριθμό 314/2020 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης, η πρώην εργαζόμενη του ΕΚΚ καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Πρόεδρου του ΕΚΚ. Η καταδίκη αυτή είναι αμετάκλητη. Επίσης γνωρίζει ότι μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε η κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης, εναντίον της πρώην εργαζόμενης στο ΕΚΚ, με τη με αριθμό 239/2022 απόφαση του Τριμελούς. Πλημμελειοδικείου Ροδόπης, αυτή καταδικάσθηκε και εκκρεμεί η έφεσή της. Επίσης γνωρίζει ότι η απόλυσή της με την με αριθμό 63/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, κρίθηκε νόμιμη. Επίσης γνωρίζει ότι η απόλυσή της με την με αριθμό 131/2021 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θράκης, κρίθηκε νόμιμη. Με την απόφαση αυτή απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε κατά της με αριθμό 63/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, η οποία και επικυρώθηκε από το Εφετείο ως ορθή. Δηλαδή η απόλυσή της από τη Δικαιοσύνη, τελεσίδικα κρίθηκε νόμιμη. Συνεπώς η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ να σταματήσει να πανηγυρίζει περί οριστικής δικαίωσης και αποκατάστασης της πρώην εργαζόμενης του ΕΚΚ παραπλανώντας και εξαπατώντας το αναγνωστικό κοινό, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood