Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας και φέτος από το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Τμήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Κομοτηνής, συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας, ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2020-2021.

Επιμένοντας στην τήρηση του προγραμματισμού του, διασφαλίζει καθημερινά την εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων που επιτάσσουν οι συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εργαστηρίου και την ασφάλεια των μελών των τμημάτων του.

Τα προγράμματα θα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Οι συναντήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής (παλαιά οδό Ξάνθης) ως παρακάτω:

  • Για το Παιδικό Τμήμα, κάθε Τρίτη από τις 18:30 έως τις 20:30.
  • Για το Εφηβικό Τμήμα, κάθε Δευτέρα από τις 20:00 έως τις 22:00.
  • Για τα Τμήματα Ενηλίκων, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από τις 20:00 έως τις 22:00.

Η έναρξη των συναντήσεων των τμημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα 25310-25970 και 25310-37770.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood