Ο Δήμος Κομοτηνής ενθαρρύνει, επικροτεί και επιβραβεύει τις δημιουργικές δραστηριότητες των δημοτών του κατά την περίοδο του “Μένουμε Σπίτι”, και σε αυτό το πλαίσιο προκήρυξε διαγωνισμό σύντομης ταινίας!

Ο διαγωνισμός, ο οποίος λήγει σήμερα, έχει ως θέμα την πιστή και με θετική διάθεση τήρηση των συστάσεων να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να περιορίσουμε τις εξόδους μας αποκλειστικά και μόνο στις απολύτως απαραίτητες, και να σεβόμαστε και να ακολουθούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες της υγιεινής και της απολύμανσης.

Συνολικά υποβλήθηκαν επτά συμμετοχές οι οποίες θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής. Η καλύτερη ταινία σε κάθε κατηγορία θα λάβει ως έπαθλο ένα δώρο. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα βραβευτούν από τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της κρίσιμης περιόδου και κατά τη διάρκεια της οποίας θα προβληθούν όλες οι ταινίες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Όλες οι ταινίες θα προβληθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής.

“Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων οι οποίες έχουν ως στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης”, επισημαίνει ο Δήμαρχος Γ. Γκαράνης, και συμπληρώνει: “Θεωρούμε πως μόνο αν συμπορευόμαστε αγαστά και δημιουργικά, δημοτική αρχή και πολίτες, θα τα καταφέρουμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι από αυτήν την πανδημία”.