Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες η διαδικασία μεταφοράς ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου Ιάσμου και των Νομικών Προσώπων του, στην Εθνική Τράπεζα.
«Στηρίζουμε εμπράκτως τη διασφάλιση της παρουσίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ίασμο, εμπιστευόμενοι το νέο ανθρώπινο δυναμικό του. Τα λεφτά του Δήμου Ιάσμου δεν είναι πια σε εκείνη την τράπεζα που παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής και ουδετερότητας των τραπεζών στις εκλογές…», σημείωσε ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, τηρώντας τη σχετική προεκλογική δέσμευσή του.
«Καλωσορίζουμε τη συνεργασία του Δήμου Ιάσμου με το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ιάσμου. Ευχαριστούμε για την έμπρακτη υποστήριξη της φυσικής μας παρουσίας στην περιοχή και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στους πολίτες και επιχειρηματίες ποιοτική εξυπηρέτηση και αναπτυξιακή ορμή», δήλωσε ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ιάσμου, Κυριάκος Χατζηθεοδώρου, σημειώνοντας πως «στόχος μας είναι η στήριξη της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας του τόπου μέσω ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων επιδότησης και δανειοδότησης, η διευκόλυνση της οικονομικής δραστηριότητας και της παραμονής των νέων στην περιοχή μέσω νέων δανειοδοτήσεων για αγορά κατοικίας, η ενίσχυση των ευπαθών ομάδων μέσω κοινωνικών προγραμμάτων και επιδομάτων, και όχι μόνο».

3d64a092 72a2 43d8 8353 078e2106f891