Επίσκεψη στον οικισμό Πάσσου του Δήμου Αρριανών, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, και είχε συνάντηση με κπανοπαραγωγούς για το φλέγον θέμα της ασθένειεας των καλλιεργειών του από τη νεκρωτική ίωση του θρίπα, θέμα για το οποίο έχει ήδη απευθύνει μία ερώτηση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Σε δήλωσή του ο Ιλχάν Αχμέτ τόνισε: “Πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη στον οικισμό του Πάσσου και είχαμε ενημέρωση από τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία της ασθένειας στα καπνά της περιοχής. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο συνάδελφος βουλευτής, Τάκης Χαρίτου, ο πρόεδρος της κοινοπραξίας καπνοπαραγωγών, και πολλοί καπνοκαλλιεργητές. Επειδή η ασθένεια είναι σε εξέλιξη ακόμη σε επίπεδο νομού, παρακολουθούμε την πορεία της και θα είμαστε σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες τοπικά και στην Αθήνα. Να είναι βέβαιοι οι αγρότες του τόπου μας ότι και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει το καλύτερο για εκείνους και τις οικογένειές τους ώστε να λάβουν άμεσες, δίκαιες, και καθολικές αποζημιώσεις για την ζημιά που υφίστανται”.

Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών