Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών

"Να είναι βέβαιοι οι αγρότες του τόπου μας ότι και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει το καλύτερο για εκείνους και τις οικογένειές τους ώστε να λάβουν άμεσες, δίκαιες, και καθολικές αποζημιώσεις για την ζημιά που υφίστανται".
305592048_1500506313784098_2295025087581905568_n

Επίσκεψη στον οικισμό Πάσσου του Δήμου Αρριανών, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, και είχε συνάντηση με κπανοπαραγωγούς για το φλέγον θέμα της ασθένειεας των καλλιεργειών του από τη νεκρωτική ίωση του θρίπα, θέμα για το οποίο έχει ήδη απευθύνει μία ερώτηση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Σε δήλωσή του ο Ιλχάν Αχμέτ τόνισε: “Πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη στον οικισμό του Πάσσου και είχαμε ενημέρωση από τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία της ασθένειας στα καπνά της περιοχής. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο συνάδελφος βουλευτής, Τάκης Χαρίτου, ο πρόεδρος της κοινοπραξίας καπνοπαραγωγών, και πολλοί καπνοκαλλιεργητές. Επειδή η ασθένεια είναι σε εξέλιξη ακόμη σε επίπεδο νομού, παρακολουθούμε την πορεία της και θα είμαστε σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες τοπικά και στην Αθήνα. Να είναι βέβαιοι οι αγρότες του τόπου μας ότι και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει το καλύτερο για εκείνους και τις οικογένειές τους ώστε να λάβουν άμεσες, δίκαιες, και καθολικές αποζημιώσεις για την ζημιά που υφίστανται”.

Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών Επιτόπια σύσκεψη Ιλχάν Αχμέτ και υπηρεσιακών παραγόντων στον Πάσσο για την ασθένεια των καπνών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood