Επίτιμος Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ θα αναγορευθεί ο Στυλιανός Περράκης

Η τελετή είναι ανοιχτή για το κοινό.
perrakisstelios

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του πρώην Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, στην Κομοτηνή (Παλιά Νομική, Παν. Τσαλδάρη 1), ανοιχτή για το κοινό τελετή αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Στυλιανού Περράκη σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελετής αναγόρευσης έχει ως εξής:

  • 18:50 Πέρας προσέλευσης κοινού.
  • 19:00 Προσέλευση του τιμώμενου, των Πρυτανικών Αρχών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, του Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών και του Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.
  • 19:15 Έναρξη Τελετής. Προσφώνηση του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Φωτίου Μάρη. Προσφώνηση του Κοσμήτορος της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, Καθηγήτριας κ. Γεωργίου Σαραφόπουλου. Προσφώνηση του Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγητή κ. Περικλή Πολυζωϊδη.
  • 19:30 Έπαινος του τιμώμενου Καθηγητή, κ. Στυλιανού Περράκη, από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας κ.Σωτήριο Σέρμπο.
  • 19:45 Ανάγνωση του ψηφίσματος και της έγκρισης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγητή κ. Περικλή Πολυζωίδη.
  • 19:50 Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο της Σχολής από τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή κ. Φώτιο Μάρη. Επίδοση των μεμβρανών από τον Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγητή κ. Περικλή Πολυζωίδη.
  • 20:00 Ομιλία του τιμώμενου Καθηγητή, κ.Στυλιανού Περράκη με θέμα «Η Αξιοπρέπεια ως ηθικό και δικαιικό πρόταγμα: Από τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στα Δικαιώματα των Ευάλωτων Προσώπων και ο ρόλος της Διεθνούς Δικαιοταξίας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood