Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, αναγορεύτηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, Εμμανουήλ Γ. Βαρβούνης

Ο τιμώμενος ανέπτυξε το θέμα «Greek Folklore at the Beginning of the 21st century».
ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ 3

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του ιδρύματος, αναγορεύτηκε ο Καθηγητής Λαογραφίας και Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Εμμανουήλ Γ. Βαρβούνης.

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα «Constantin Stoicescu» υπό τον Πρόεδρο της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, Καθηγητή Marian Preda. Αναγνώσθηκε προσφώνηση του Πρύτανη, Καθηγητή Mircea Dumitru, ενώ παρών ήταν και ο Κοσμήτορας της Σχολής Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών, Καθηγητής Liviu Franga, καθώς και πολλοί καθηγητές και φοιτητές του ιδρύματος, μαζί με τον Επιτετραμμένο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Ευάγγελο Τουρνάκη, ο οποίος αναπληρώνει τον νέο Έλληνα Πρέσβη στο Βουκουρέστι, ο οποίος δεν έχει ακόμη αναλάβει καθήκοντα, και τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Φίλιππο Κρητιώτη.

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, αναγορεύτηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, Εμμανουήλ Γ. ΒαρβούνηςΤη Laudatio εκφώνησε ο Αντικοσμήτορας της Σχολής Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών, Καθηγητής Bogdan Stefanescu, από κείμενο που έγραψε ο Καθηγητής Tudor Dinu.

Ακολούθησε η επίδοση των διασήμων και του διπλώματος, και η περιένδυση με την τήβεννο του Πανεπιστημίου.

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, αναγορεύτηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, Εμμανουήλ Γ. ΒαρβούνηςΕν συνεχεία, ο τιμώμενος ανέπτυξε το θέμα «Greek Folklore at the Beginning of the 21st century», τονίζοντας παραλλήλως ότι η σπουδαία αυτή τιμή προς το πρόσωπό του αντανακλά στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, στη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, αναγορεύτηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, Εμμανουήλ Γ. Βαρβούνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood