Επιτέλους τα τέσσερα κορτ του εθνικού αθλητικού κέντρου Κομοτηνής (Πανθρακικό Στάδιο περιοχής ΟΑΕΔ), πρόκειται να ανακατασκευαστούν.

Μια δέσμευση της κυβέρνησης το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματωθεί, ικανοποιώντας ένα πολύχρονο αίτημα και θεραπεύοντας μια σημαντική αναγκαιότητα του τοπικού αθλητισμού και ειδικώς της αντισφαίρισης, σε αντίθεση με τις γαλάζιες υποσχέσεις του 2014 από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό οι οποίες αποδείχθηκαν κενές περιεχομένου.

ΟΚ 8 e1412585691562Το έργο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, προκηρύχθηκε από τη γενική γραμματεία αθλητισμού, και ο ανάδοχος που πρόκειται να αναδειχθεί, θα έχει την υποχρέωση της ολοκλήρωσης των εργασιών εντός τεσσάρων μηνών.

Τη θετική εξέλιξη έκανε γνωστή το τοπικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Χαρίτου συγχαίροντας τους διοικούντες το ΕΑΚ και αναφέροντας:

“Υλοποιείται η ανακατασκευή των τεσσάρων γηπέδων του τένις στο Πανθρακικό Κομοτηνής. Η Γ.Γ. Αθλητισμού προκήρυξε το έργο προϋπολογισμού 120.000 € με δεσμευτική προθεσμία εκτέλεσης τις 120 ημέρες. Μετά από παρά πολλά χρόνια υλοποιείται ένα σημαντικό έργο στο Ε.Α.Κ. της πόλης μας. Γεγονός που θα συμβάλλει να αναπτυχθεί το άθλημα του τένις και να αποκτήσει τη δημοφιλία και την αίγλη που του αξίζει μετά μάλιστα τις τελευταίες επιτυχίες της χώρας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Ε.Α.Κ. και σε όσους συνέβαλλαν για αυτή τη θετική εξέλιξη”.