Ξανά στη δια ζώσης άσκηση των καθηκόντων του βρίσκεται από σήμερα ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής, Γιάννης Μουρτίδης.
Ο κ. Μουρτίδης, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό Covid-19, είχε παραμείνει σε δεκατετραήμερο κατ’ οίκον περιορισμό και σε εξ αποστάσεως άσκηση των καθηκόντων του.
Έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια του ιού, εκφράζει ευχαριστίες “στους φίλους και συνεργάτες που μου συμπαραστάθηκαν”, και  ευχόμενος “σε όλο τον κόσμο υγεία και υπομονή”, καλεί τους πολίτες “να είναι όλοι πολύ προσεκτικοί καθώς ο Covid-19 παραμονεύει ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε”.
Εν όψει, δε, των Χριστουγέννων, ο κ. Μουρτίδης ήδη από σήμερα καταστρώνει το πλάνο των διανομών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους των κοινωνικών και προνοιακών προγραμμάτων που υλοποιεί και διαχειρίζεται ο Δήμος Κομοτηνής. Πρόκειται για 2.400 δημότες Κομοτηνής και 4.300 δικαιούχους στον Νομό Ροδόπης που τροφοδοτεί ο Δήμος Κομοτηνής ως Κοινωνικός Εταίρος.
Εκ των προτέρων ο κ. Μουρτίδης ευχαριστεί για τη συνεργασία τους, τα μέλη των τοπικών Παραρτημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς και όλους τους εθελοντές που συμπράττουν καθοριστικά, “προκειμένου και τις φετινές Άγιες μέρες να παράσχουμε στους ευπαθείς συμπολίτες μας αγαθά που έχουν ανάγκη, αλλά και το αίσθημα του οτι είμαστε κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστούν”, όπως σημειώνει. “Δυστυχώς η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει προκαλέσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις σε πολλούς συνανθρώπους μας”, αναφέρει ο Αντιδήμαρχος, καθώς και οτι “η επέλαση του κορωνοϊού έχει δυσχεράνει περεταίρω τα πράγματα”. Ο Δήμος Κομοτηνής, όπως τονίζει, είναι “συνεχώς σε εγρήγορση, σε ετοιμότητα, κοντά στα άτομα και στις οικογένειες που έχουν ανάγκες”.