Επιστολή Ιλχάν Αχμέτ προς τον Διοικητικό Δ/ντή του Ι.Σ.Ν. και την Πρόεδρο της “Πρωτοβουλίας για την Υγεία”

Εξάλλου την Παρασκευή συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης στην οποία καλείται να απαντήσει ο υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης.
ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΒΟΥΛΗ (5)
Ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Διοικητικό Διευθυντή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Πάνο Παπούλια και την Πρόεδρο του Δ.Σ. της “Πρωτοβουλίας για την Υγεία” Χριστίνα Λαμπροπούλου.
Αφορμή για την επιστολή στάθηκε η επιστολή των προαναφερομένων προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιούν επισήμως την ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή νοσοκομείων Κομοτηνής, Θεσσαλονίκης και Σπάρτης με δωρεά του Ιδρύματος.
Στην επιστολή προς τον κ. Τασούλα αφού περιγράφονται οι λόγοι ακύρωσης του διαγωνισμού, αναφέρεται ότι το Ίδρυμα παρά την ακύρωση του διαγωνισμού εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και πιθανές εναλλακτικές λύσεις με γνώμονα την καλύτερη δυνατή στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.
Ο Ιλχάν Αχμέτ, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλου του λαού της Ροδόπης, μετά από αυτή την εξέλιξη έσπευσε σήμερα να στείλει τη δική του επιστολή με την οποία ζητά να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας του Ιδρύματος με τους βουλευτές και τους φορείς της Ροδόπης για να καταστεί δυνατή η υλοποίηση του μεγάλου στόχου κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής. 
Παράλληλα θέτει εαυτόν στην διάθεση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή βοήθεια για την υπέρβαση των δυσκολιών σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.
Η επιστολή του Ιλχάν Αχμέτ προς τον Πάνο Παπούλια και τη Χριστίνα Λαμπροπούλου: 

“Ως βουλευτές περιοχών που αναπτύσσονται οι πρωτοβουλίες του ΙΣΝ γίναμε γνώστες της επιστολής σας προς τον αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος μας και η οποία αφορά τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό τριών νοσοκομείων στην χώρα μας με δωρεά του Ιδρύματός σας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στην επιστολή σας αυτή αναφέρετε μεταξύ άλλων ότι, «οι οικονομικές προσφορές των διαγωνιζομένων εταιρειών υπερβαίνουν σημαντικά και μάλλον ανεξήγητα τις εκτιμήσεις που προκύπτουν από τον ενδελεχή και σε βάθος χρόνου σχεδιασμό της Ομάδας Μελέτης του έργου, τους πρόσφατους υπολογισμούς και προβλέψεις ειδικών Συμβούλων σας», ακόμα δε και τις ανατιμητικές τάσεις στην κατασκευαστική αγορά λόγω των τρεχουσών γεωπολιτικών συνθηκών κ.λπ.   

Διαβλέποντας ως παράθυρο αισιοδοξίας την επισήμανσή σας ότι το Ίδρυμα εξετάζει, παρά την ακύρωση του Διαγωνισμού, όλα τα ενδεχόμενα και πιθανές εναλλακτικές λύσεις- πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας, εκφράζω την ευχή μου, που είναι ευχή και του συνόλου της τοπικής κοινωνίας της ακριτικής Ροδόπης, να εξευρεθεί η προσήκουσα λύση προκειμένου το μεγαλύτερο έργο πνοής των τελευταίων δεκαετιών για τον τόπο μας να γίνει πραγματικότητα. 

Η αναφορά, στην ίδια επιστολή, σε «υποδειγματική συνεργασία του Ιδρύματος σας με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα με το Υπουργείο Υγείας σε κάθε στάδιο της υλοποίησης των τριών επιμέρους δωρεών από το 2017 που ξεκίνησε η Πρωτοβουλία για την Υγεία στην Ελλάδα», θεωρώ ότι ενισχύει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του στόχου, που αποτελεί μία μέγιστη προσφορά σας σε δύσκολες εποχές προς την Ελληνική κοινωνία.

Από την πλευρά μας ως αιρετοί αντιπρόσωποι του τόπου μας στην Ελληνική Βουλή αλλά και οι φορείς της Ροδόπης, θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να υπερβούμε οτιδήποτε αποτελέσει εμπόδιο προς την υλοποίηση του κοινού μας στόχου. 

Επιπρόσθετα, θέλω να γνωρίζετε ότι είμαστε στην διάθεσή σας αν κρίνετε ότι μπορούμε να συμβάλουμε σε οποιοδήποτε στάδιο αυτής της διαδικασίας.                            

Με εκτίμηση Ιλχάν Αχμέτ”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood