Το Διαπολιτισμικό Σχολείο Σαπών επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, και συνομίλησε με τους μαθητές αλλά και το διδακτικό προσωπικό.

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, μαθητές και μαθήτριες υποδέχτηκαν θερμά τον κ. Τσαλικίδη, και φρόντισαν να αποδείξουν για ακόμη μία φορά πως οι κάτοικοι των Σαπών και της Ροδόπης ευρύτερα είναι άριστοι οικοδεσπότες.

Ο κ. Τσαλικίδης αντάλλαξε με μαθητές και εκπαιδευτικούς ευχές και αναμνηστικά δώρα ενόψει της ενόψει της αλλαγής του χρόνου, και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα χαμόγελα που είδε στα πρόσωπα των παιδιών, τονίζοντας: “Ένα ακόμα έμπρακτο παράδειγμα αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων με διαφορετικά “πιστεύω”, είναι αυτό των Σαπών. Με γνώμονα πάντα την πρόοδο της περιοχής μας, οι άνθρωποι που ζουν εδώ ξέρουν να σέβονται τον συνάνθρωπο! Σήμερα με υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά οι μικροί μας φίλοι και το μέλλον του τόπου μας. Όλοι πρέπει να στραφούμε στο μέλλον αυτών των παιδιών για να μπορέσουμε να τους χαρίσουμε ένα καλύτερο αύριο”.