Τη Δευτέρα 20 Μαΐου θα επισκεφθούν την Κομοτηνή οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου και Γιάννης Δάλμας και στελέχη του κόμματος, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές.

Η περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί στις 19:00 στην αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης επί της οδού Καβείρων, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές 2019, με χαιρετισμούς του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ, των υποψηφίων ευρωβουλευτών Νίκου Παπανδρέου, Γιάννη Δάλμα, Παύλου Δαμιανίδη και Σαδουλά Σεβτζάν, καθώς και του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κωστή Σιμιτσή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει επισκέψεις:

  • 10:15 στη γαλακτοβιομηχανία «Τυροκομικά Δουκίδη» στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
  • 11:00 στον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.
  • 12:00 στον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».
  • 13:00 στην αγορά των Σαπών όπου θα ακολουθήσει γεύμα με τοπικούς φορείς και μέλη του ΚΙΝΑΛ από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.
  • 16:00 στον «Μειονοτικό Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Λυκείου Ν. Ροδόπης», στον ομώνυμο οικισμό του Λυκείου του Δήμου Αρριανών.
  • 17:00 στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή.

Στις 18:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Θράκης στον χώρο του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ροδόπης στην αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.