Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή

Τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών επισκέφθηκε ο Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ). Τον κ. Καββαθά υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος στην Ξυλαγανή.
1 - 2023-01-31T193652.005

Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Μιχάλης Σαπουντζής, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Ροδόπης Γρηγόρης Τζενετίδης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και τις προοπτικές τους.

Ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κατέθεσε στον κ. Καββαθά υπόμνημα με αιτήματα και προτάσεις για την ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία μιας κοινωνίας ανθεκτικής απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές κρίσεις.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Καββαθάς συνοδευόμενος από τον δήμαρχο και τους εκπροσώπους της τοπικής αγοράς ξεναγήθηκε από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής Μαρία Παπαδοπούλου στο Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής το οποίο περιλαμβάνει και Μουσείο Επαγγελμάτων.

Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή Επίσκεψη προέδρου ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά στην Ξυλαγανή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood