Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, περιόδευσε στους οικισμούς της Αιγείρου, του Φαναρίου και της Νέας Καλλίστης.
fanari-1024x533

Συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους των οικισμών. Είχε την ευκαιρία να τους παρουσιάσει το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής, αλλά και να τους αναλύσει το πρόγραμμα της “Κοινωνίας Πολιτών” για την επόμενη θητεία.

Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο Δήμαρχος και κάτοικοι συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης των οικισμών.

Ο κ. Γκαράνης δεσμεύτηκε ότι: «Αν με επανεκλέξετε Δήμαρχο θα συνεχίσω και θα ολοκληρώσω όλες τις μεγάλες παρεμβάσεις στους οικισμούς μας. Γιατί η ισόρροπη ανάπτυξη ενός τόπου σημαίνει ότι πόλη και οικισμοί πρέπει να έχουν το ίδιο μερίδιο του ενδιαφέροντος μιας Δημοτικής Αρχής. Και για μας, ως Κοινωνία Πολιτών, αυτό είναι ένα από τα κυρίαρχα προτάγματά μας».

Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι Επίσκεψη Γκαράνη σε Αίγειρο, Νέα Καλλίστη και Φανάρι

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood