Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο Μορφωτικός Όμιλος Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής διοργάνωνε την 1η του Εθελοντική Αιμοδοσία, μια δράση που έμελλε να εξελιχθεί, χωρίς κόπο, αλλά αντιθέτως με πηγαία προθυμία από τα μέλη και τους φίλους του, σε ένα καθιερωμένο ραντεβού ανθρωπιάς, δύο φορές τον χρόνο – μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο.

Έτσι, και πάντα σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης και τη σύμπραξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου» Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, έφτασε για τους Εθελοντές Αιμοδότες του Νέου Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, η ώρα της 20ης αιμοδοσίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί ως είθισται στον χώρο του Συλλόγου, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί ως τη 1:30 το μεσημέρι, με τήρηση όλων των μέτρων κατά του covid-19.

Και όπως κάθε φορά με μέριμνα της κ. Εύας Τσουρπουδή, έτσι και τώρα, στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά, εν προκειμένω καπελάκια τζόκεϊ, t-shirts και μάσκες.

Υπενθυμίζεται πως και η αιμοδοσία συμπεριλαμβάνεται στους κατ’ εξαίρεση λόγους μετακίνησης, είτε με την αποστολή sms στο 13033 με κωδικό 1, είτε συμπληρώνοντας το πεδίο Β1 στη φόρμα βεβαίωσης.