“Μετά από 13 χρόνια, ήρθε η ώρα να κλείσει το μαγαζί μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με στηρίξατε τόσα χρόνια. Οι αναμνήσεις από τις στιγμές που περάσαμε μαζί, θα με συντροφεύουν για τα επόμενα χρόνια. Υγεία σε όλους και θα είμαι κοντά σας στο facebook”.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση, οι μέρες, αλλά κυρίως… οι νύχτες θα είναι πιο “φτωχές” στην Κομοτηνή. Η θρυλική χειροποίητη μπουγάτσα του MC-D ή Magdy ή Αιγύπτιου, δε θα είναι πια εκεί για να… “σβήσει” την πείνα μας, μετά από τα καθιερωμένα ξενύχτια ή γενικά νυχτοπερπατήματα στην πόλη.

Το “πέσιμο” της αυλαίας ανακοίνωσε ο ίδιος ο Magdy, με ανάρτησή του στο facebook, σκορπώντας λύπη αλλά και συγκίνηση σε όλους όσους λάτρεψαν τις ξεχωριστές γεύσεις που σέρβιρε, αλλά και τον ίδιο ως άνθρωπο που πάντοτε τους υποδέχονταν με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση. Ξύπνησε δε απερίγραπτες αναμνήσεις σε παλιούς φοιτητές της Κομοτηνής, για τους οποίους η μπουγάτσα του MC-D ήταν ένα ξεχωριστό – και ίσως το πιο νόστιμο – κομμάτι των αξέχαστων φοιτητικών τους χρόνων.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα στη μπουγάτσα του MC-D από την εκπομπή “60 λεπτά Ελλάδα” του Νίκου Μάνεση, το 2014: