Έντεκα γυναίκες υποψήφιες με τον συνδυασμό του, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής.
Σε δήλωσή του ο ίδιος τονίζει:
ksekinima vavatsiklis 2“Η Κομοτηνή είναι γυναίκα! Οι γυναίκες, ως πολίτες και ως αιρετές εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας σε όλους τους βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμμετέχουν αποτελεσματικά και δημιουργικά. Αφού φυσικά διασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή τους στα κοινά και την πρόσβασή τους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Η συμμετοχή των γυναικών στη λειτουργία και τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί για το «Ξε-Κίνημα για την Πόλη» ουσιαστική προϋπόθεση για την κατοχύρωση των αρχών και των δικαιωμάτων της πολιτικής μας διακήρυξης. Αρχών και δικαιωμάτων πολιτικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ισότητας. Την ενίσχυση και την αναβάθμιση των προγραμματικών θέσεων μας και δράσεων. Ανακοινώνουμε σήμερα έντεκα γυναίκες συνδημότισσές μας που αποφάσισαν να συστρατευθούν στον Αγώνα μας για Αλλαγή στο Δήμο Κομοτηνής. Για να επανέλθουν το όραμα, η προοπτική, η ελπίδα και η δημιουργία σε μια Πόλη που θέλει να ξεφύγει από τα τείχη της”.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις κυρίες:
1. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, Πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής.
2. ΤΣΙΤΗΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος, Πρώην Υπάλληλος «Κλωστήρια Θράκης ΑΒΕΕ», Εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» επί 2 τετραετίες, τη δεύτερη ως Αντιπρόεδρος.
3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Ηθοποιός – Συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, με Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και με Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία. Διαχειρίστρια – Δημοσιογράφος στην ιστοσελίδα Artpress Παραμεθόριες Ματιές στον Πολιτισμό. Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.
4. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, Κοινωνική Λειτουργός με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μέλος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.
5. ΚΙΚΙΔΗ ΕΛΕΝΗ, Παιδίατρος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
6. ΜΙΧΑΪΛΟΒΑ – ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ, Επαγγελματίας.
7. ΤΣΙΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος.
8. ΠΟΥΦΙΝΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ή ΡΑΝΙΑ, Προϊστάμενη Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών και Μέριμνας Δ.Π.Θ.
9. ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΟΥ – ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Αξιωματικός ε.α. Πολεμικής Αεροπορίας.
10. ΚΑΝΤΗ ΧΑΣΑΝ ΕΜΙΝΕ, Επαγγελματίας.
11. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, Ιδιωτική Υπάλληλος.
*Θυμηθείτε εδώ και εδώ τους υποψηφίους που έχουν ήδη ανακοινωθεί με τον συνδυασμό “Ξε-Κίνημα για την πόλη”.