Ενισχύσεις 5.000€ και 8.000€ σε πολίτες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις σε Ροδόπη και Έβρο

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, μετά από συνεννοήσεις που είχε με την κυβέρνηση, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών.
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Τη χορήγηση έκτακτων ενισχύσεων ύψους 5.000 € και 8.000 € σε πολίτες και επιχειρήσεις αντιστοίχως, που επλήγησαν από τις πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες Ροδόπης και Έβρου,  ζητά με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστο Τριαντόπουλο, την οποία απέστειλε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Μέτιος προέβη μεθοδικά στη συγκεκριμένη στοχευμένη και ουσιαστική ενέργεια, μετά από συνεννοήσεις που είχε με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον παραμονής του.

Εξάλλου, κλιμάκιο μηχανικών της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) του Υπουργείου Υποδομών, με τη συνδρομή Αντιπεριφερειαρχών και στελεχών της Περιφέρειας, ήδη πραγματοποίησε ελέγχους και κατέγραψε ζημιές σε τριακόσιες περίπου οικίες, επιχειρήσεις και αποθήκες.

Την ίδια ώρα, με εντολή του Περιφερειάρχη, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία προκειμένου οι διαδικασίες να κινηθούν το ταχύτερο δυνατό.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood