Ενημερωτική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, θα δώσει το παράδειγμα, με τον εμβολιασμό των μελών του στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
ΑΦΙΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ_page-0001 - Αντίγραφο

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του εμβολιασμού κατά του ιού της γρίπης σε ειδικές ομάδες πληθυσμού, διοργανώνει σχετική ενημερωτική εκδήλωση στα γραφεία του και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με θέμα “Εποχική γρίπη και Αντιγριπικός Εμβολιασμός”, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ.

Οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού προφυλάσσονται αποτελεσματικά από τον ιό της γρίπης με το εμβόλιο, το οποίο συνταγογραφείται από τον θεράποντα ιατρό και διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου με αυτή του την πρωτοβουλία, όχι μόνο στέλνει το μήνυμα του εμβολιασμού για την προστασία από τον ιό της γρίπης, αλλά δείχνει εμπράκτως και τον σεβασμό του προς όλους τους ασθενείς, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν.

Ενημερωτική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου για τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμούΕπίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, θα δώσει το παράδειγμα, με τον εμβολιασμό των μελών του στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

  • 11:00 Προσέλευση–χαιρετισμοί.
  • 11:20 Εισαγωγή από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, Δρ Ανδρέα Παπανδρούδη.
  • 11:30 Δρ Ειρήνη Τσανίδου, Ιατρός Δημόσιας Υγείας/Οδοντίατρος, MSc στη Δημόσια Υγεία της ΕΣΔΥ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ: “Εποχική γρίπη/Εμβολιασμός – Επιδημιολογία γρίπης–Οδηγίες Υπουργείου Υγείας–Συστάσεις εμβολιασμού”.
  • 12:00: Δρ Παναγιώτης Μπόγλου, Ιδιώτης Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ: “Γρίπη-Αντιγριπικός εμβολιασμός/Κλινική εικόνα γρίπης-Επιπλοκές-Θεραπεία-Πρόληψη-Εμβολιασμός”.
  • 12:30 Συζήτηση.
  • 12:50: Συμβολικός εμβολιασμός του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του ΙΣΕ.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood