Ενημερωτική εκδήλωση του έργου Tourism-e

«A way towards the cultural heritage promotion and preservation in the cross-border area».
Screenshot_2441

Το Υπουργείο Τουρισμού υλοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με αντικείμενο τα καινοτόμα εργαλεία για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στη διασυνοριακή περιοχή: το έργο Tourism-e και οι δράσεις του. Η εκδήλωση που έχει τίτλο «A way towards the cultural heritage promotion and preservation in the cross-border area» θα υλοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του έργου Tourism-e και των δράσεων του από τους εταίρους ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικά τον Διασυνοριακό και Πολιτιστικό Τουρισμό και τη σύνδεσή του με τις νέες τεχνολογίες.

Το έργο Tourism-e “ Innovative instruments for the preservation and promotion of cultural heritage in the cross border area” εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» και στοχεύει στη βελτίωση της πρόσβασης σε πληροφορίες που σχετίζονται με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας και Βουλγαρίας. Η κεντρική ιδέα είναι η ενοποίηση των πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών από έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί μέσω της δημιουργίας μιας νέας κεντρικής πλατφόρμας με την αξιοποίηση καινοτόμων εργαλείων ΤΠΕ, και της συνεργασίας των κεντρικών φορέων άσκησης τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Το έργο υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού της Βουλγαρίας, to Υπουργείο Τουρισμού Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο South-West “Neofit Rilski”-Blagoevgrad, την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, το Δήμο του Sandanski και την Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.gle/27gKDWzdfwDPVDsD8

Ενημερωτική εκδήλωση του έργου Tourism-e

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood