Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο υγείας, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Ιάσμου, Οκτάι Γιαλούτς, συμμετείχε στην ανοιχτή ενημερωτική – επιμορφωτική εκδήλωση με τίτλο «Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας  προσβάσιμη σε όλους», που διοργάνωσε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας–Θράκης στο Πνευματικό Κέντρο Ιάσμου.

Το καλωσόρισμα ανέλαβε η Υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, Ειρήνη Χατζοπούλου, ενώ ακολούθησε η ομιλία της Διευθύντριας Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πολιτικών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αιμιλίας Μακρυαλέα.

Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν για άλλη μια φορά τόνισε την ανάγκη για διάθεση ασθενοφόρου στην περιοχή, και έθεσε μια σειρά από ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, απευθύνοντας έκκληση για “άμεση στελέχωση με παιδίατρο και επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων”.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο δήμαρχος υποδέχτηκε τα στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης στο Δημαρχείο, όπου σύμφωνα με δελτίο Τύπου εξέδωσε, “έλαβε τη δέσμευση για την ικανοποίηση των αιτημάτων”, δηλώνοντας ότι “από κοινού θα απευθυνθούμε αρμοδίως για προμήθεια ασθενοφόρου”.