Ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης σημαίνει…

Ο ίδιος δεν θεωρεί οτι πράττει κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, έστω και αν γίνεται αποδέκτης ακόμη και χλευασμών...
ΑΘΑΝΑΣ 4

Ο συμπολίτης Κώστας Αθανασιάδης είναι μόνιμος υπαξιωματικός του ελληνικού στρατού, ενώ πολλοί τον γνωρίζουν από τις λαϊκές αγορές της περιοχής μας όπου βοηθά τη μητέρα του η οποία ασκεί εμπόριο ειδών ρουχισμού. Όσοι τον ξέρουν καλά, βεβαιώνουν πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, οικογενειάρχη, κοινωνικό, ευγενικό, συνειδητοποιημένο πολίτη με αρχές.

Και μια απλή ενέργειά του αποδεικνύει εύγλωττα του λόγου το αληθές.

Ακολουθώντας τις παραινέσεις των αρχών να είναι και οι πολίτες σε ετοιμότητα όταν αναμένονται καιρικά φαινόμενα με έντονες βροχοπτώσεις, καθαρίζοντας δρόμους και πεζοδρόμια πέριξ των οικιών και των καταστημάτων τους από τα φύλλα των δέντρων, συνδράμοντας έτσι το έργο των συνεργείων καθαριότητας, παίρνει και ο ίδιος τη σκούπα και την “ευθύνη” που του αναλογεί ως μέλος της κοινωνίας. Ο ίδιος δεν θεωρεί οτι πράττει κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, έστω και αν γίνεται αποδέκτης ακόμη και χλευασμών…

“Άλλοι με κοροϊδεύουν και άλλοι με επαινούν… Εγώ ξέρω ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά…”, είναι τα λόγια του, την ώρα που για ακόμη μια φορά ανέλαβε δράση ενόψει των επερχόμενων σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις βροχών!

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood