Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν το προσεχές καλοκαίρι, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης και η δικηγόρος Κατερίνα Μαχαιριώτη. Η σχέση του ζευγαριού μετράει αρκετά χρόνια, από την περίοδο που σπούδαζαν μαζί στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή.

Τα σχέδια για τον επικείμενο γάμο αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη. «Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια και νιώθω πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο να με στηρίζει, να με συμβουλεύει και να με ηρεμεί όταν η καθημερινότητα γίνεται πιεστική», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης, δηλώνοντας πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του. «Όπως όλοι, έχω κι εγώ τις παραξενιές μου και είναι αυτή που με γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία», προσέθεσε, «και ελπίζω ότι καταφέρνω να κάνω κι εγώ το ίδιο για εκείνη».

Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, εξήγησε: «Σπουδάζαμε μαζί στην Κομοτηνή. Την πρωτοείδα όταν τελείωνα το δεύτερο έτος κι εκείνη το πρώτο, ένα βράδυ ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Για να τη γνωρίσω έφτασα στην άλλη άκρη του μαγαζιού για να της ζητήσω αναπτήρα, ενώ ήταν η μόνη στην παρέα της που δεν κάπνιζε. Τώρα θα μου πεις, δεν είχες τίποτα πιο πρωτότυπο να της πεις; Κι εκείνη πολύ αργότερα το ίδιο μου είπε! Αλλά δεν είχα. Μόλις την είδα σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω να της μιλήσω και το πώς δεν είχε μεγάλη σημασία».