Ένας απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ανέλαβε τα ηνία στην Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ).

Ο λόγος για τον Πατρινό δικηγόρο, Παύλο Μαρινάκη, που έκανε τα πρώτα του πολιτικά βήματα στην Κομοτηνή, με τη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η υποψηφιότητά του ήταν η μόνη για την προεδρία της Οργάνωσης και υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.

Ως εκ τούτου, δεν πραγματοποιήθηκε εκλογική διαδικασία, αλλά ανακηρύχθηκε νέος Πρόεδρος ο Παύλος Μαρινάκης.

Μετά την ανακήρυξή του, ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες και όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν σήμερα και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους. Από σήμερα ξεκινάμε να υλοποιούμε το σύνθημά μας, που είναι ΟΝΝΕΔ για όλους, γιατί θέλουμε όχι απλά να εκφράσουμε τα 70.000 μέλη μας, αλλά όλους τους νέους, αυτούς που έμειναν και αυτούς που αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο για να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις μας και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες, ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ξεκινάμε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ιστορία, τις αρχές και τις ιδέες της Οργάνωσής μας, και να την παραδώσουμε στους επόμενους ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο πολιτική. Γιατί το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία».