Ένα παιδί περιμένει και φέτος εμάς για να κάνει Ανάσταση…

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαπών των Παιδικών Χωριών SOS διοργανώνουν για μία ακόμα χρονιά την Πασχαλινή δράση «Ένα παιδί περιμένει εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που υποστηρίζουν.
Screenshot_464

H δράση πραγματοποιείται για δέκατη χρονιά, με την τοπική κοινωνία και όχι μόνο να την έχει αγκαλιάσει με μεγάλη αγάπη. Κάθε χρόνο συγκεντρώνονται παιχνίδια, ρούχα, λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και τσουρέκια με σκοπό να προσφερθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από τα Κέντρα.

Από 15 Μαρτίου έως 7 Απριλίου μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00) για να συμμετέχετε στη δράση αγάπης ή για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών των Κέντρων. Κάθε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να γιορτάσουν το Πάσχα όπως κάθε παιδί αξίζει.

Ένα παιδί περιμένει και φέτος εμάς για να κάνει Ανάσταση...

Πληροφορίες:

Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής

Τηλέφωνο: 25310 82788, email: soskomotini@sos-villages.gr , fax: 25310 82711

@sosvillagesgr #sosvillagesgr #nochildlone

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας  προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 9 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, (β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOS για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους. Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.

Ένα παιδί περιμένει και φέτος εμάς για να κάνει Ανάσταση...

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood