Ένα Nissan Micra παραχώρησε η εταιρεία “Αφοί Ιωαννίδη” Καβάλας στον Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής

Στόχος της ενέργειας είναι η κάλυψη βασικών αναγκών των εθελοντών της Οργάνωσης και του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Κομοτηνής, κατά τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού.
96085098_2507132609388680_7055567962274529280_o

Ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra, παραχώρησε η εταιρεία “Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.” που εδρεύει στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στόχος της ενέργειας είναι η κάλυψη βασικών αναγκών των εθελοντών της Οργάνωσης και του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Κομοτηνής, κατά τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού.
Η εταιρεία εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες στους διασώστες για το “σημαντικό τους έργο”, και η Πρόεδρος του Παρατήματος Κομοτηνής του Ερυθρού Σταυρού, Κλάρα Τζελέπη, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς την εταιρεία σημειώνοντας πως “η ευγενική χειρονομία της αποδεικνύει τόσο το κοινωνικό πρόσωπο μιας μεγάλης εταιρείας, όσο ασφαλώς και το έργο που επιτελείται στο Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου”
Η εταιρία Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε. έχει την επίσημη αντιπροσώπευση στις περιοχές Δράμας-Καβάλας-Σερρών, των: Fiat, Alfa Romeo, BMW, Mini, Renault, Dacia, Subaru και Seat. Επίσης εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όλων των τύπων και διατηρεί κάθετες μονάδες after sales (service-φανοποιεία) με την επίσημη εξουσιοδότηση των κατασκευαστών. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood