Ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra, παραχώρησε η εταιρεία “Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε.” που εδρεύει στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, στο Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στόχος της ενέργειας είναι η κάλυψη βασικών αναγκών των εθελοντών της Οργάνωσης και του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Κομοτηνής, κατά τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού.
Η εταιρεία εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες στους διασώστες για το “σημαντικό τους έργο”, και η Πρόεδρος του Παρατήματος Κομοτηνής του Ερυθρού Σταυρού, Κλάρα Τζελέπη, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς την εταιρεία σημειώνοντας πως “η ευγενική χειρονομία της αποδεικνύει τόσο το κοινωνικό πρόσωπο μιας μεγάλης εταιρείας, όσο ασφαλώς και το έργο που επιτελείται στο Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου”
Η εταιρία Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε. έχει την επίσημη αντιπροσώπευση στις περιοχές Δράμας-Καβάλας-Σερρών, των: Fiat, Alfa Romeo, BMW, Mini, Renault, Dacia, Subaru και Seat. Επίσης εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όλων των τύπων και διατηρεί κάθετες μονάδες after sales (service-φανοποιεία) με την επίσημη εξουσιοδότηση των κατασκευαστών. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων.