Έμπρακτη στήριξη Ιλχάν Αχμέτ προς το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής

Παρέδωσε χρηματικό ποσό για τις εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο εσωτερικό του σχολείου.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  • Παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό για τις εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο εσωτερικό του σχολείου.

  • «Παραμένω ενεργός πάντοτε σε κάθε τι που αφορά τα ζητήματα του νομού μας, τόσο στην κατεύθυνση της δημόσιας όσο και της μειονοτικής εκπαίδευσης». 

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, στο αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής για την οικονομική τους ενίσχυση προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις στην υποδομή του σχολικού συγκροτήματος.

Ο Ιλχάν Αχμέτ δέχθηκε στο γραφείο του τις κυρίες Ελλάδα Ηρακλέους και Κυριακή Ζαραβάτη εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, και αφού τις συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες τους και τις δραστηριότητες του σχολείου τους, τις παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό εκ μέρους του προκειμένου να ενισχύσει και ο ίδιος την προσπάθειά τους για τη διαμόρφωση των χώρων που επιθυμούν στην τραπεζαρία και στην είσοδο του σχολείου.

Έμπρακτη στήριξη Ιλχάν Αχμέτ προς το Μουσικό Σχολείο ΚομοτηνήςΣυγκεκριμένα, όπως τόνιζαν στη σχετική επιστολή τους προς τον βουλευτή τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, «στο Μουσικό Σχολείο λόγω του διευρυμένου ωραρίου που έχει, οι μαθητές και οι μαθήτριες σιτίζονται στην τραπεζαρία του σχολείου κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, και κατόπιν συνεχίζουν τα μαθήματά τους έως τη λήξη του σχολικού ωραρίου. Δυστυχώς το σχολείο δεν διαθέτει δικά του τραπεζοκαθίσματα για τη σίτιση των μαθητών και μαθητριών. Για να καλυφθεί η σχετική ανάγκη, ο εκάστοτε ανάδοχος παροχής σίτισης παρέχει προσωρινά μερικά τραπέζια και καρέκλες. Είναι κατανοητό πως με τη λήξη της σύμβασης ο εξοπλισμός δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος. Τέλος, ο χώρος της εισόδου του σχολείου μας, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη εικόνα και εντύπωση των επισκεπτών, χρήζει ανακαίνισης και εξωραϊσμού, καθώς πέρα από τα πολύ στοιχειώδη αντικείμενα (τα οποία καλύφθηκαν με έξοδα του συλλόγου γονέων τα προηγούμενα χρόνια) δεν διαθέτει κάτι άλλο».

«Με επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής που με την πολυπολιτισμική του διάσταση και την ιδιαίτερη εκπαιδευτική του ταυτότητα λαμπρύνει τη Ροδόπη. Στηρίζω τις πρωτοβουλίες τους για τον εξωραϊσμό του διδακτηρίου τους και παραμένω ενεργός πάντοτε σε κάθε τι που αφορά τα ζητήματα του νομού μας, τόσο στην κατεύθυνση της δημόσιας όσο και της μειονοτικής εκπαίδευσης», τονίζει ο Ιλχάν Αχμέτ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood