Έλεγχοι για…απείθαρχους καρναβαλιστές στην Ξάνθη

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν βεβαιώσεις παραβάσεων για όσες επιχειρήσεις το βράδυ της Παρασκευής είχαν ηχεία στον εξωτερικό χώρο.
karnavali-xanthi

Το βραδινό ξεφάντωμα της Παρασκευής στους δρόμους και τα μαγαζιά της πόλης, δεν αφήνει αδιάφορες της αρχές στην Ξάνθη, που εντείνουν τις προσπάθειες για την πλήρη εφαρμογή των απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού, και απειλούν με κυρώσεις όσους δεν πειθαρχούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν βεβαιώσεις παραβάσεων για όσες επιχειρήσεις το βράδυ της Παρασκευής είχαν ηχεία στον εξωτερικό χώρο, ενώ από την Εισαγγελία της Ξάνθης ζητήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να υπάρχει επιφυλακή και να σχηματιστούν δικογραφίες για όσα πληρώματα επιχειρήσουν να παρελάσουν τις επόμενες μέρες. Πάντως, είναι αρκετά ορατό το ενδεχόμενο μεμονωμένοι καρναβαλιστές να παρελάσουν αυτοσχέδια στο πλαίσιο της αποψινής παρέλασης, και αρκετά οξύμωρο για την Αστυνομία να καταδιώκει …καρναβαλιστές. Παράλληλα οι Εισαγγελικές αρχές ζήτησαν από τον Δήμο να διακόψει εντελώς την έστω χαμηλόφωνη μουσική που έπαιζε η μόνιμη ηχητική εγκατάσταση του κέντρου, αφού τα ηχεία της παρέλασης έχουν κλείσει ήδη από την Πέμπτη. Οι σύλλογοι πάντως που είχαν προγραμματισμένες εκδηλώσεις, δεν τις αναβάλουν, αφού είναι εντελώς νόμιμες (όπως ο καθιερωμένος χορός του Διονύσου), ενώ αρκετοί διοργανώνουν συγκεντρώσεις για τα μέλη των πληρωμάτων τους έξω από τα γραφεία τους την Κυριακή. Άγνωστο παραμένει βέβαια τι θα συμβεί με τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ που αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή στην πόλη, αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση και τη σχετική ΚΥΑ, δεν εμπίπτουν στις απαγορεύσεις που υπάρχουν για τους καρναβαλιστές… Τέλος, την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σύσκεψη των Δημάρχων από τους καρναβαλικούς Δήμους.

Δεν έγινε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Ενημέρωση των φορέων

Η δε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, εκεί πάντως βρέθηκαν για ενημέρωση οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου, του Νοσοκομείου, των Υγειονομικών Αρχών, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, του Συλλόγου Καφέ Μπαρ, του Επιμελητηρίου και άλλων φορέων που συνδέονται με το θέμα των ΘΛΕ και της αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

πηγή: xanth2.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood