Εκστρατεία ενημέρωσης φοιτητών του ΔΠΘ για τη δωρεά μυελού των οστών

"Ξεκινώ τη νέα μου ζωή...δίνοντας ζωή".
Screenshot_1408

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κομοτηνής, “Δύναμη Ψυχής”, και η ΑΜΚΕ “Συνάψεις”, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην παρουσίαση της δράσης “Ξεκινώ τη νέα μου ζωή…δίνοντας ζωή” που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 6ου κύκλου του προγράμματος “Σημεία Στήριξης”.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στις 10 π.μ. στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής | “Τσανάκλειο Μέγαρο”.

Η δράση “Ξεκινώ τη νέα μου ζωή…δίνοντας ζωή” στοχεύει στην ενημέρωση νέων φοιτητών σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών κατά την είσοδό τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μέσω της διαδικασίας εγγραφής τους. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών μυελού των οστών στην ηλικία 18-25 στην Ελλάδα. Η πρώτη φάση υλοποίησης της δράσης θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η δράση χρηματοδοτείται από τον 6ο κύκλο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” και συμμετέχουν το John S. Latsis Public Benefit Foundation, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada και το Athina I. Martinou Foundation . Το νέο κύκλο του προγράμματος συντονίζει το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Εκστρατεία ενημέρωσης φοιτητών του ΔΠΘ για τη δωρεά μυελού των οστών Εκστρατεία ενημέρωσης φοιτητών του ΔΠΘ για τη δωρεά μυελού των οστών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood