Εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης/τηλεκπαίδευσης αποκτούν από τον Σεπτέμβρη όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας

Έργο προϋπολογισμού 1.224.000 €.
ΕΠΑΛ

Εξοπλισμός τηλεδιάσκεψης/τηλεκπαίδευσης, θα εγκατασταθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020 σε όλα τα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ”, και με στόχο να συμβάλλει στη δικτύωση των σχολικών μονάδων αλλά και στην επικοινωνία τους με συνεργαζόμενους φορείς του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, με τον εξοπλισμό παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας (διασύνδεση πολλών σημείων σε πραγματικό χρόνο, με εικόνα και ήχο) μεταξύ του συνόλου των εμπλεκομένων στην εφαρμογή του προγράμματος.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα διαδραστικό σύστημα τηλεδιάσκεψης/τηλεκπαίδευσης το οποίο περιλαμβάνει επίτοιχο διαδραστικό βιντεοπροβολέα, φορητό Η/Υ, πίνακα προβολής και παρελκόμενα (κάμερα, ηχεία, μικρόφωνο, πολύμπριζο).

Η προμήθεια των συστημάτων διενεργείται με διεθνή διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε. Για το λόγον αυτό υπογράφηκε στις 21/6/2019 από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, η απόφαση έγκρισης του πρακτικού αποδοχής δικαιολογητικών κατακύρωσης και ανάδειξης οριστικού μειοδότη. Μετά την ανάρτηση της Απόφασης στο σύστημα και την παρέλευση δέκα ημερών για ένδικα μέσα, δηλαδή μέχρι το τέλος Ιουνίου, θα αποσταλεί το σχέδιο σύμβασης στη Διαχειριστική Αρχή του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για προσυμβατικό έλεγχο, και στην συνέχεια θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση.

Η υλοποίηση του έργου, που είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και έχει προϋπολογισμό 1.224.000 €, συνίσταται στην προμήθεια, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργίας εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood